Sunday 16 November 2014

Nova uspešnica Te Quiero Mambo Kingsov in hrvaške pevke Danijele Martinović




Mambo Kings nadaljujejo praznovanje 20. obletnice z novo pesmijo Te Quiero!
Praznovanje ene najbolj iskanih skupin pri nas, Mambo Kings, se nadaljuje ob novi uspešnici ‘Te Quiero’.


Prvo pesem ‘Preko Beograda do Ljubljane‘, s katero je skupina začeli praznovanje bogate 20-letne glasbene kariere so posneli s priznanim srbskim glasbenikom Djomlo. Da je pesem že uspešnica, dokazuje tudi videospot, saj ima od objave na Youtube le v dveh mesecih že več kot 420.000 ogledov. Za veliki finale ob okrogli obletnici so Bart, Rus in Vasko pripravili še eno pesem s katero bodo poskrbeli za nepozabno zabavo tako doma, kot tudi v državah bivše skupne države.

Tokrat je skupina k sodelovanju povabila še eno priljubljeno glasbeno ime, veliko ljubljenko slovenskega občinstva, hrvaško pevko Danijelo, ki se je z veseljem odzvala povabilu za glasbeno gostovanje oziroma featuring, ki je v tujini zelo priljubljen. Za Danijelo je to prvi tovrstni projekt v njeni glasbeni karieri.

Danijela je z Mambo Kingsi posnela kar dve verziji pesmi. V uradni pesmi ‘Te Quiero’ se je Danijela prelevila v špansko zapeljivko, medtem ko v drugi verziji pesmi pevka svoj del pesmi odpoje v hrvaškem jeziku.

Priljubljeni ritmi vas bodo popeljali stran od vsakodnevnih skrbi, o čemer tudi pesem govori. »Zavedati se moramo, da ob koncu dneva šteje le to, da si obkrožen z ljudmi ki jih imaš rad in se zaveš, da so mnoge vsakdanje skrbi nepotrebne. Marsikatere od njih že naslednji dan ne bo več,« je ob izidu pesmi povedala skupina.

Download pesmi - klikni tukaj!

No comments:

Post a Comment