Tuesday 26 August 2014

Kingstoni z novim hitom Danes je moj dan za katerega predstavljajo tudi videospot



Skupina Kingston predstavlja himno Mednarodnega dneva sreče z naslovom Danes je moj dan.

Po odmevnem letošnjem Mednarodnem dnevu sreče, ki ga je cel svet praznoval ob poslušanju Pharrellowe uspešnice ''Happy'', je glasbena založba Menart Records, sprejela odločitev, da bo v letu 2015 še bolj odmevno praznovala ta dan. Prvi korak je bil izbrati izvajalca, ki pooseblja veselje in srečo in bo odgovorno nosil himno tega dneva. Ni bilo potrebno dolgo iskati, saj je pri nas le ena takšna skupina, ki najbolj opeva srečo! To je seveda skupina Kingston, ki že 20 let niza največje slovenske uspešnice, vsako leto ustvari nove radijske uspešnice in zadnja leta sedi na prestolu najbolj žurerske skupine, navsezadnje že dolga leta zabava najbolj kritične žurerje - absolvente in maturante, sedaj pa so naredili še korak dlje! Menart Records vam v sodelovanju s skupino Kingston predstavlja himno Mednarodnega dneva sreče 2015 ''Danes je moj dan''!

Generalna skupščina Združenih narodov je v letu 2011 razglasila 20. marec za Mednarodni dan sreče, saj želijo na ta dan povečati zavedanje o pomenu sreče in blaginje kot univerzalnih ciljev vseh ljudi ter pomenu njunega upoštevanja tudi v javni politiki držav.

Poleg sporočila za prihajajoči Mednarodni dan sreče je skupina z novim singlom in videospotom nadaljevala zgodbo uspešnice ''Mi delamo galamo''. Tudi tokrat sitnega soseda igra Matjaž Javšnik, ki je prišel na morje poiskati mir, a ga tudi tu zmoti hrup iz bližnje jahte, kjer ima skupina zabavo. V zgodbi se le zgodi preobrat, saj se sosed ne odloči klicati mož postave, temveč se veseli druščini pridruži in na zabavi vztraja vse do konca.

Kingstoni so videospot za pesem snemali v Portorožu in izolški marini. Režiser videospota je bil tudi tokrat Niko Karo, ki je v kamero ujel tudi zadnjo uspešnico ''Mi delamo galamo''. Scenarij sta poleg režiserja naredila tudi člana skupine Dare Kaurič in Zvone Tomac.

Vabimo te k širjenju pozitive! Ustvari svoj dan in ga pokaži! Vse kar moraš storiti je, da svoj video srečnega dneva in s srečnim plesom objaviš na portalu Youtube z naslovom #Danes je moj dan (pripiši še naziv pošiljatelja oz. ustvarjalcev filma, npr. Gimnazija xy, Društvo xy,...) in ga deli z vsemi srečnimi ljudmi! Za glasbeno podlago uporabi himno prihajajočega dneva sreče ''Danes je moj dan'' skupine Kingston, tako da bomo lahko skupaj s celotno Slovenijo 20. marca ''delali galamo'' ob praznovanju Mednarodnega dneva sreče!

Povezavo objavljenega videa pošlji tudi na e-naslov: mednarodnidansrece@menart.si.
Vse zbrane videoposnetke bomo objavili na Youtube strani Menart Records.

No comments:

Post a Comment