Friday 14 November 2014

3SOMS opevajo zmago


Dokaj sveža glasbena zasedba 3SOMS, predstavlja svoj tretji radijski single z naslovom »KRILA«. Vokalisti MarkoNina in Maja sledijo zadani rdeči niti dance - pop glasbe, ki je znova podkrepljena s kvalitetnim besedilom.

Kreativni proces skladbe je trajal kar nekaj mesecev, saj se zasedba projektov loteva strogo profesionalno in nič ne prepuščajo naključjem. Pravijo, da je v časih, ko se ne izplača izdajati plošče,  vsaka skladba projekt zase. 3SOMS se ob vsakem singlu vsekakor potrudijo, da projekt spremljajo nove, drugačne, sveže fotografije in seveda tudi glasbeni videospot, ki bo izdan v prihodnjih dneh.

»Kot pri singlih Poletna noč in Neznani svet smo tudi tokrat  za besedilo iskali drugačno tematiko. Vsekakor smo si želeli opevati nekaj pozitivnega, zato smo se pri besedilu singla Krila ustavili pri posebnem trenutku, trenutku zmage. Trenutku, ko smo srečni in se zavemo, da smo dosegli željen cilj!« pravijo 3SOMS.

Verjetno so na tematiko skladbe vplivali tudi dogodki, ki jih je zasedba beležila v letošnjem letu. V mesecu maju so namreč  zmagali na City natečaju in prejeli naziv Citybend2014. V mesecu juniju  pa so si priborili zmago na natečaju »Alya išče predskupino« in od takrat jih lahko srečate s pevko ALYO na Mingl turneji po Sloveniji.


No comments:

Post a Comment